Amsterdam Highlights Fiets Tour

Onze Nederlandse gids neemt je mee naar het prachtige museumplein. Hier vind je meest belangrijke museums van de Nederlandse historie. Fiets via de bloemenmarkt naar de Dam. Hier vind je het statige paleis op de Dam waar onze gids je alles over vertelt. De gids neemt je vervolgens, via de Jordaan, mee naar het Vondelpark om heerlijk tot rust te komen.

Start tijd: Elke dag om 10:00 uur
Start locatie: A-Bike Dam Square
Toer duur: 2.5 uur
Prijs: € 32.50

 • Museumplein

 • iAmsterdam letters

 • De Dam

 • Paleis op de Dam

 • De mooiste kanalen

 • Vondelpark

 • Rembrandtplein

 • De Jordaan

 • Begijnhof

amsterdam highlights fiets tour
RESERVEER NU

Amsterdam Sightseeing Fiets Tour

Start je ontdekking van de veelzijdige stad Amsterdam met onze 1 uur durende fietstocht. Door een groot deel van de stad te verkennen, raakt u vertrouwd met wat de stad te bieden heeft. Je Nederlandse gids leidt de weg en vertelt alles over de verschillende bezienswaardigheden. Voor deze fiets tour is het aan te raden om te reserveren, zodat we je plaats kunnen garanderen.

Start tijd: Elke dag om 14:00 uur
Start locatie: A-Bike Vondelpark
Tour duur: 1 uur
Prijs: € 22,50

 • Museumplein

 • iAmsterdam letters

 • De Dam

 • Paleis op de Dam

 • De mooiste kanalen

sightseeing fiets tour amsterdam
RESERVEER NU

Windmolen fiets tour Amsterdam

De windmolen fiets tour neemt je mee langs de meest iconische windmolens van Amsterdam. Je Nederlandse gids vertelt je alles over het historisch en huidig gebruik van de windmolen. Wist je dat sommige windmolens nog steeds in gebruik zijn?

Start tijd: Elke vrijdag en zondag om 10:00 uur
Start locatie: A-Bike Vondelpark
Tour duur: 3 hours
Prijs: € 37,50

 • Rieker uit de 17e eeuw

 • De berlagebrug

 • Windmolen Brouwerij het IJ

 • Museumplein

windmolen fiets tour amsterdam
RESERVEER NU

Fiets tour in Amsterdam

Amsterdam verkennen op een leuke, veilige en authentiek Nederlandse manier. Dat doe je tijdens de A-Bike fietstours.

Of je nu voor het eerst in Amsterdam bent, of de stad al redelijk kent, A-Bike heeft tours voor iedereen. En welke route je ook kiest: een deskundige gids van A-Bike neemt je mee op avontuur. Naar bijzondere plekken in en rondom de stad, die je anders niet zomaar zou ontdekken.

Plezier gegarandeerd

Plezier gegarandeerd

Fietsen met een enthousiaste, Nederlandse gids betekent gegarandeerd plezier!

Nederlandstalig

Nederlandstalig

Alle tours worden begeleid door een Nederlandse gids.

Opgeleide gidsen

Opgeleide gidsen

Alle gidsen zijn gecertificeerd, zodat je zeker weet dat je de juiste informatie ontvangt.

Verborgen parels

Verborgen parels

Alle tourguides kennen de verborgen parels van Amsterdam

Waarom een fiets tour?

Als Amsterdams fietsverhuurbedrijf zijn wij trots op de 5-sterren ratings die onze tours en gidsen op Tripadvisor, Google en Facebook krijgen. Boek je een fietstour bij A-Bike dan krijg je:

Een enthousiaste gids…

…die staat te trappelen om het mooie Amsterdam aan jou te laten zien. Ze weten als geen ander hoe ze een diverse groep fietsers – van jong tot oud en van onervaren tot ervaren – op een ontspannen manier door de stad kunnen leiden. De tours van A-Bike zijn dan ook geschikt voor mensen van ieder fietsniveau. Al onze gidsen spreken goed Engels en Nederlands. Wil je een tour in een andere taal? Geef het dan van tevoren door.

Een custom made bike…

…van topkwaliteit. De fietsen van A-Bike worden voortdurend onderhouden en zijn daardoor altijd in perfecte staat. De hoogte van het stuur en het zadel stemmen we af op jouw lengte, zodat je comfortabel zit. De fietsen zijn nog eens extra veilig dankzij de reflectoren, fietslichtjes en natuurlijk een goede, luide bel op het stuur.

Een originele, informatieve en prettige tour…

…Of je nu voor de eerste of juist vijfde keer in Amsterdam bent: binnen ons ruime aanbod van fietstours vind je vast en zeker iets dat je aanspreekt. Met onze tours zie je niet alleen het historische stadscentrum, maar nemen we je ook mee naar unieke plekken in bijvoorbeeld het oosten of zuiden van de stad. En je kunt kiezen uit fietstours die helemaal over één thema gaan. Bijvoorbeeld over het joodse verleden van de stad of oude molens in Amsterdam.

De voordelen van een fietstour

Waarom hebben alle huizen in Amsterdam een haak bovenaan de gevel? Hoe diep zijn de grachten? En hoe was het leven op de Wallen in de 17e eeuw? Zomaar wat vragen die in je op kunnen komen wanneer je door Amsterdam fietst. Het grote voordeel van een fietstour met gids is dat je antwoorden op al die vragen krijgt. Een fietstour is informatief én leuk. Omdat je met een gids bent, fiets je extra veilig door de stad. Tijdens de fietstour heb je hierdoor alle tijd om rustig om je heen te kijken en te genieten van alles wat je ziet.