Reserveer je plek voor een van de leukste fietstours in Amsterdam!

Ontdek de ware essentie van Amsterdam met A-Bike Tours, de ultieme bestemming voor onvergetelijke fietsavonturen! Laat je onderdompelen in de betoverende schoonheid van deze bruisende stad terwijl je deelneemt aan onze zorgvuldig samengestelde begeleide fietstours. Maak je klaar om betoverd te worden door de iconische bezienswaardigheden van Amsterdam, duik in de charmante buurten en geniet van de adembenemende schoonheid van het omliggende platteland.

Highlights fiets tour

Bekijk Amsterdam als een lokale bewoner op een privé fietstocht. Fiets langs de oevers van de mooie grachten in de grachtengordel en fiets over ophaalbruggen om verborgen binnenplaatsen en geheime kerken te ontdekken.

Ga verder naar Vondelpark, het grootste en mooiste park van de stad. Na een lange rit door het groene park gaat u naar Museumplein om de belangrijkste musea van Amsterdam te ontdekken. Bekijk de belangrijkste hoogtepunten van de stad, zoals het Dam Square, het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Als privétour kan het reisschema altijd worden aangepast aan uw interesses, zodat u de dingen kunt zien die u wilt zien en kunt genieten van een tour die bij u past.

Vertrektijd: Dagelijks om 9:30, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur
Talen: Engels, Duits en Nederlands
Vertreklocatie: A-Bike Vondelpark
Tourduur: 2,5 uur
Prijs: € 49,50

Prive fietstocht in Amsterdam

Ontdek Amsterdam als een local tijdens een privé fietstour. Fiets langs de prachtige grachten van de Grachtengordel en steek de bruggen over om verborgen binnenplaatsen en geheime kerken te ontdekken.

Vervolg de tour naar het Vondelpark, het grootste en mooiste park van de stad. Na een lange rit door het groene park, ga je naar het Museumplein om de belangrijkste musea van Amsterdam te ontdekken. Bekijk de belangrijkste hoogtepunten van de stad, zoals het Dam Square, het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Als privétour kan het reisplan altijd worden aangepast aan uw interesses, zodat u de dingen ziet die u wilt zien en kunt genieten van een tour die bij u past.

Vertrektijd: Dagelijks om 9:30, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur
Talen: Engels, Duits en Nederlands
Vertreklocatie: A-Bike Vondelpark
Tourduur: 2,5 uur
Prijs: € 49,50

E-Bike City Highlights tour

Fietsen zijn de meest populaire manier om Amsterdam te verkennen. Het vlakke oppervlak en de brede fietspaden maken het gemakkelijk om rond te komen, maar de afstand tussen bezienswaardigheden kan reguliere wandel- of fietstours een beetje ontmoedigend maken. Voor degenen die alles willen zien zonder te veel inspanning en in minder tijd, bieden wij tours op comfortabele E-bikes aan. Onze elektrische fietsen geven u trapondersteuning tot 25 km/u. Fietsen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze e-bikes maken het gemakkelijk om verder te reizen, zodat zelfs bezoekers die kort verblijven alles kunnen zien zonder iets te missen.

Vertrektijd: Dagelijks om 10:00 uur
Talen: Engels
Vertreklocatie: A-Bike Vondelpark
Tourduur: 2,5 uur
Prijs: € 49,50

amsterdam highlights bike and boattour

Highlights bike- and boattour

Ontdek Amsterdam als nooit tevoren met ons fiets- en boottourcombinatiepakket! Ervaar de iconische bezienswaardigheden van de stad vanuit twee unieke perspectieven: de grachten en fietspaden. Onze hoogtepunten tour is de perfecte introductie tot de stad, geleid door vriendelijke en deskundige gidsen. Geniet daarna op uw eigen tempo van de Captain Jack Amsterdam boottocht met een voucher inbegrepen in uw bevestigingse-mail. Aanschouw de schoonheid van de stad vanuit een uniek perspectief en geniet van de rijke culturele erfenis.

Vertrektijden: Dagelijks om 10:00, 10:30, 14:00 en 14:30 uur
Talen: Engels, Duits en Nederlands
Vertreklocatie: A-Bike Vondelpark
Duur van de tour: 2,5 uur
Prijs: € 69,95

amsterdam countryside bike tour

Countryside bike tour

Op onze Countryside Bike tour rijden we langs de Amstel rivier richting het zuiden door Amsterdam, naar het polderlandschap met zijn sloten en dijken die in rechte lijnen door het landschap lopen.

We zullen een excentrieke en vaak vermakelijke Nederlandse boer bezoeken bij zijn klompenfabriek en kaasboerderij. Hier zal hij de oude traditionele kunst van klompen maken demonstreren en laten zien hoe hij zijn heerlijke Gouda kaas maakt. Terwijl we daar zijn, kunnen we rondkijken in de kleine cadeauwinkel en gratis proeven van hun beroemde authentieke Nederlandse kaas.

Op deze tour laten we je ook een authentieke windmolen zien, een van de weinige die nog over is in dit deel van Nederland. Tijdens onze fietstocht zullen we ook een supergave gemeenschap van woonboten passeren en zien hoe het is veranderd van een alternatieve hippie-gemeenschap naar een die veel wordt gewaardeerd door de welvarende klassen.

Vertrektijd: Dagelijks om 9:30 en 14:00 uur
Talen: Engels
Vertreklocatie: A-Bike Rijksmuseum
Tourduur: 3,5 tot 4 uur
Prijs: € 43

Deze tour wordt uitgevoerd door Mike’s tours Amsterdam

Fiets tour in Amsterdam

Amsterdam verkennen op een leuke, veilige en authentiek Nederlandse manier. Dat doe je tijdens de A-Bike fietstours.

Of je nu voor het eerst in Amsterdam bent, of de stad al redelijk kent, A-Bike heeft tours voor iedereen. En welke route je ook kiest: een deskundige gids van A-Bike neemt je mee op avontuur. Naar bijzondere plekken in en rondom de stad, die je anders niet zomaar zou ontdekken.

Plezier gegarandeerd

Plezier gegarandeerd

Fietsen met een enthousiaste, Nederlandse gids betekent gegarandeerd plezier!

Nederlandstalig

Nederlandstalig

Alle tours worden begeleid door een Nederlandse gids.

Opgeleide gidsen

Opgeleide gidsen

Alle gidsen zijn gecertificeerd, zodat je zeker weet dat je de juiste informatie ontvangt.

Verborgen parels

Verborgen parels

Alle tourguides kennen de verborgen parels van Amsterdam

Waarom een fiets tour?

Als Amsterdams fietsverhuurbedrijf zijn wij trots op de 5-sterren ratings die onze tours en gidsen op Tripadvisor, Google en Facebook krijgen. Boek je een fietstour bij A-Bike dan krijg je:

Een enthousiaste gids…

…die vol enthousiasme is om je het mooie Amsterdam te laten zien. Ze weten als geen ander hoe ze een diverse groep fietsers – van jong tot oud en van onervaren tot ervaren – op een plezierige manier door de stad kunnen leiden. De fietstours van A-Bike zijn ook geschikt voor fietsers van alle niveaus en al onze gidsen spreken Engels. Wil je graag een tour in een andere taal? Laat het ons dan van tevoren weten.

Een op maat gemaakte fiets…

…van de hoogste kwaliteit. De fietsen bij A-Bike worden voortdurend onderhouden en altijd in perfecte staat gehouden. De hoogte van het stuur en het zadel zijn aanpasbaar aan jouw lengte zodat je comfortabel kunt zitten. De fietsen zijn ook extra veilig dankzij de reflectoren, fietsverlichting en natuurlijk een goede, luide bel op het stuur.

Een originele, informatieve en plezierige tour…

Of het nu je eerste of vijfde keer in Amsterdam is, binnen ons brede scala aan fietstours vind je zeker iets wat bij je past. Met onze tours zie je niet alleen het historische stadscentrum, maar ook unieke plekken in andere delen van de stad. Je hebt ook de keuze uit fietstours die zich richten op een enkel thema, zoals de oude windmolens van Amsterdam of de Joodse geschiedenis van de stad.

De voordelen van een fietstocht

Waarom hebben al die smalle grachtenhuizen in Amsterdam een hijsbalk bovenop? Hoe diep zijn de grachten? En hoe was het leven in de Rosse Buurt in de 17e eeuw? Slechts een paar vragen die bij je op kunnen komen als je door Amsterdam fietst. Het grote voordeel van een begeleide fietstocht is dat je antwoord kunt krijgen op al deze vragen. Een fietstocht is informatief en vermakelijk, en omdat je met een gids fietst, fiets je extra veilig door de stad. Dit betekent dat je tijdens de tour alle tijd hebt om rond te kijken en te genieten van de bezienswaardigheden.