Amsterdam Highlights Fietstour


Dagelijks

10:00 uur

2.5 uur

Incl. gids

Incl. fiets

A-Bike Vondelpark

Bekijk beschikbaarheid

Amsterdam Highlights fiets tour

Na de 2,5 uur durende Amsterdam Highlights fiets tour weet jij mogelijk nog meer van de stad dan de gemiddelde Amsterdammer. Een professionele gids neemt je, op jouw tempo, mee naar alle hoogtepunten van de stad. En je hoort onderweg een hoop dingen die je niet uit een reisgids kunt halen! De Amsterdam highlights fiets tour vertrekt iedere dag om 10.00u vanuit de A-Bike winkels bij de Dam en in het Vondelpark.

Grachten, pleinen en bloemen

Tijdens de fietstocht begeleidt de gids jullie op een veilige manier langs de mooiste stukjes van de Amsterdamse grachten, die bekend staan om hun bijzondere huizen aan land én op het water (de woonboten). Alle grachten cirkelen rondom het oudste deel van de stad, met in het centrum de Dam. Op dit plein vertelt de gids je alles wat je moet weten over het ontstaan van de stad. En dan slaat hij het indrukwekkende Koninklijk Paleis natuurlijk niet over. Als je een beetje geluk hebt, zie je onze koning, koningin of een prinses! Niet ver van de Dam bezoeken jullie de enige drijvende bloemenmarkt ter wereld. Naast bloemen verkopen ze er ook tulpenbollen, zodat jij een stukje kleurig Nederland mee naar huis kunt nemen.

Ontspannen en musea

Tijd om even op adem te komen. En waar doe je dat beter dan in het grootste stadspark van Amsterdam, het Vondelpark? Dit prachtige, historische park ten zuiden van het centrum krijgt maar liefst 10 miljoen bezoekers per jaar. Toch vind je er altijd groene en rustige plekjes om lekker te ontspannen. Een fietstocht in Amsterdam is niet compleet zonder een stop op het Museumplein. Daar ben je omringd door drie kunstmusea die tot de wereldtop behoren: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Amsterdam Highlights fiets tour voor iedereen

De Amsterdam Highlights fiets tour is geschikt voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, in topconditie of even niet zo fit. Onze gidsen zorgen ervoor dat de hele groep kan meekomen. Eerst krijg je van ons een (gratis) kop goede koffie en maken we je fiets op maat. Dan beginnen de 2,5 bijzonderste uren van je verblijf in Amsterdam!