Amsterdam Highlights Fietstour


Dagelijks

10:00 uur

2.5 uur

Incl. gids

Incl. fiets

A-Bike Vondelpark

Bekijk beschikbaarheid

Indrukwekkende highlights Fiets tour in Amsterdam

Na de Amsterdam Highlights Fietstocht van tweeënhalf uur, weet je waarschijnlijk meer over de stad dan de gemiddelde Amsterdammer. Een pro gids leidt je op je gemak langs alle hotspots van de stad. Onderweg leer je veel meer dan uit een reisblog! Vertrek dagelijks om 10:00 uur vanaf de A-Bike winkel op de Dam of in het Vondelpark.

Grachten, pleinen en bloemen.

Tijdens de fietstocht zal je gids je veilig door de mooiste delen van de grachten van Amsterdam leiden, bekend om hun unieke huizen gebouwd op land en op water. Alle grachten vormen een cirkel rond het oudste deel van de stad, met Damrak in het midden. Op dit plein zal je gids je alles vertellen over de oorsprong van de stad. En natuurlijk zal hij de kans niet missen om je te vertellen over het Koninklijk Paleis. Als je geluk hebt, kan je zelfs een glimp opvangen van de Koning of een prinses! Niet ver van de Dam, zal je dan de enige drijvende bloemenmarkt ter wereld bezoeken. Naast bloemen worden er ook tulpenbollen verkocht, wat betekent dat je een kleurrijk stukje Nederland mee naar huis kunt nemen.

Ontspanning en musea

Tijd om op adem te komen? Waar kan dat beter dan in het grootste stadspark van Amsterdam: het Vondelpark. Dit prachtige historische park, gelegen ten zuiden van het stadscentrum, trekt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers. En toch zal je altijd rustige plekjes kunnen vinden waar je helemaal kunt ontspannen. Een fietstocht door Amsterdam is niet compleet zonder een stop op het Museumplein, waar je je omringd zult vinden door de belangrijkste musea van de stad: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Amsterdam Highlights Fiets tour voor iedereen

De Amsterdam Highlights Fietstocht is perfect voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun conditie. Onze gidsen zorgen ervoor dat de hele groep de tour kan bijhouden. Na een sterke kop koffie bij de A-Bike winkel en het afstellen van de fietsen, kan het misschien wel de meest magische tweeënhalf uur van je verblijf in Amsterdam beginnen!