Amsterdam Highlights Fietstour


Dagelijks

10:00 uur

2.5 uur

Incl. gids

Incl. fiets

A-Bike Vondelpark

Bekijk beschikbaarheid

Indrukwekkende Highlights Fiets Tour in Amsterdam

Aan het einde van de Amsterdam Highlights Fietstour, die tweeënhalf uur duurt, is de kans groot dat je meer over de stad weet dan de gemiddelde Amsterdammer. Een professionele gids zal je op je eigen tempo meenemen langs alle hoogtepunten van de stad. En onderweg zul je veel dingen leren die je nooit zou kunnen dromen te leren in een reisgids! De Amsterdam Highlights Fietstour vertrekt dagelijks om 10.00 uur vanuit de A-Bike winkel op de Dam of in het Vondelpark.

Kanalen, pleinen en bloemen

Tijdens de fietstour zal je gids je veilig leiden door de mooiste delen van de grachten van Amsterdam, die bekend staan om hun unieke huizen die op het land en op het water zijn gebouwd. Alle grachten vormen een cirkel rond het oudste deel van de stad, met het Damrak in het centrum. Op dit plein zal je gids je alles vertellen over hoe de stad is ontstaan. En natuurlijk zal hij de kans niet voorbij laten gaan om je te vertellen over het Koninklijk Paleis. Als je geluk hebt, kun je zelfs een glimp opvangen van de Koning of een prinses! Niet ver van de Dam zal je vervolgens de enige drijvende bloemenmarkt ter wereld bezoeken. Naast bloemen worden daar ook tulpenbollen verkocht, wat betekent dat je een kleurrijk stukje Nederland mee naar huis kunt nemen.

Ontspanning en musea

Tijd om even op adem te komen? Waar beter dan in het grootste stadspark van Amsterdam: het Vondelpark. Dit prachtige historische park ten zuiden van het centrum trekt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers. En toch zul je altijd rustige plekjes kunnen vinden waar je volledig kunt ontspannen. Een fietstocht door Amsterdam is niet compleet zonder een tussenstop op het Museumplein, waar je jezelf omringd zult vinden door de belangrijkste musea van de stad: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Amsterdam Highlights Fiets Tour voor iedereen

De Amsterdam Highlights Fietstour is perfect voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun conditie. Onze gidsen zorgen ervoor dat de hele groep de tour kan bijhouden. Na een stevige kop koffie in de A-Bike winkel en het afstellen van de fietsen, kan wat wellicht de meest magische twee en een half uur van uw verblijf in Amsterdam kan beginnen!